Hopp over navigasjon

qureshiDen kjente skribenten og riks- synseren Iffit Qureshi skriver ikveld på bloggen Hijab-Brigaden at avsløringene i danske aviser og dansk TV2 denne uken om nano-sprengstoff i støvet fra World Trade Center er gammelt nytt.

 
Qureshi, som skriver for riksaviser som Dagbladet, Aftenposten, VG, Morgenbladet og Klassekampen, og i tillegg opptrer hyppig på NRK og TV2, letter på sløret og sier amerikanske myndigheter hadde en hånd med da Bygning 7 og Tvillingtårnene raste sammen, slik at mange flere ble drept enn de to-tre hundre som ble drept da flyene krasjet inn i bygningene.

De danske avisene Jyllands-Posten, Politiken, Ekstra Bladet og Kristeligt Dagblad har sammen med Videnskab.dk og Fagbladet Ingeniøren skrevet om den vitenskapelige tidsskriftartikkelen Active Thermitic Material Discovered in Dust from the 9/11 World Trade Center Catastrophe (pdf) – og det har vært intervjuer med den danske kjemikeren Niels Harrit i TV2-nyhetene mandag 6. april og på frokost-TV i samme kanal onsdag 8. april.

Les mer om Iffit hos Vampus.

Reklamer

2 Comments

  • Vidd
  • Posted 12. april 2009 at 1.17
  • Permalink

  Asbjørn Dyrendal – redaktør for Foreningen Skepsismener 11. april 2009 at de tre WTC-skyskrapernes kollaps den 11. september «er mer enn tilstrekkelig forklart med de krefter vi vet var involvert».

  Dette er en sjeldent håndfast troserklæring fra religionshistoriker og satanismeekspert Dyrendals side. Det innebærer at Dyrendal faktisk tror en kontorbrann kan totalkollapse og pulverisere en 415 m høy skyskraper med stålramme i løpet av 15 sekunder, selv uten tonnevis med sprengstoff.

  I aller vennligste tolkning kan det hende at de har funnet det de tror de har funnet (flak med nanothermite), og at støvet har en tilknytning til WTC. (Det hjelper bare så lite, ettersom det ikke ville bidra videre til å forklare kollapsene, som ellers er mer enn tilstrekkelig forklart med de krefter vi vet var involvert.)

  Det er heldigvis lov å være dum i dette landet, og jeg vil selvsagt bare Dyrendals beste når jeg nevner at det fortsatt er en ledig stilling som breforsker på Jan Mayen. Kanskje finner han sågar selve Djevelen i breens indre?


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s