Hopp over navigasjon

«Alt for Norge» var valgspråket dansken Christian Frederik Carl Georg Valdemar Axel tok da han 18. november 1905 fikk ny jobb og nytt navn, Haakon VII. Valgspråket er bragt videre helt inn i vår tid, først av Kong Olav V, og sist 17. januar 1991 av Kong Harald V, som forøvrig skal ha pionert uttrykket «våre nye landsmenn».

22. juli 2011 sprengte israelvennen Anders Behring Breivik regjeringskontorene og Olje- og energidepartementet på Einar Gerhardsens Plass i Oslo sentrum, der 7 mennesker ble drept, før han dro videre til AUFs sommerleir på Utøya og meiet ned og drepte oppunder 90 sosialdemokratiske tenåringer. Disse hadde blant annet brukt leiroppholdet til å prøve å påvirke moderpartiet til fordel for en boikott av Israel på grunn av landets mange menneskerettighetsbrudd.

Terroristen og massemorderen Anders Behring Breivik valgte seg 65-årsdagen for den zionistiske terrorgruppen Irguns terrorbombing av King David Hotel i Jerusalem for sine ideologisk forkvaklede aksjoner mot det regjerende norske Arbeiderpartiet. Bombene den 22. juli 1946 drepte 91 mennesker og såret 46. Hotellet var hovedvarteret for de britiske mandatmyndighetene i Palestina, deriblant de britiske militære styrkene.

Gitt Behrings erklærte støtte til den zionistiske høyreekstreme ideologi, hans valg av kampform – terrorisme og massedrap – samt hans valg av dato for den dødelige aksjonen, finner jeg det rimelig å si at Behring kjemper en unorsk kamp, med unorske midler på vegne av en fremmed makt. Anders Behring Breivik er vår første Quisling siden den 2. verdenskrig.

Denne ynkelige landsforræderens valgspråk må være «Alt for Israel!».

«So let us fight together with Israel, with our Zionist brothers against all anti-Zionists, against all cultural Marxists/multiculturalists.» – Behring

Reklamer

3 Comments

 1. Frimurere er idag allerte med zionister svært mange steder. Det er grunnen.

  • mikael
  • Posted 7. august 2011 at 0.50
  • Permalink

  Ikke bry deg med kommentarene fra herrene som støter Israel i alt. Jeg kan plukke dem i fra hværandre men gidder ikke mer av det samme fontenene av løgner som disse kvækkerene Inne i Dagsavisen. Jeg ble utestengt nettopp fordi de fant meg for «vanskelig» å ha med og gjøre,hehe.
  Noen tips: Youtube er noe herk, lett og lage, lett å vrenge, så skall du nruke kilder bør det være noe av kvalitet.
  At noe av de vennene av Israel hyler om at du er tatt i å lyve, er noe DE er vandt med, så der møter du de veikelige svada kakklerene som driver et åsykoløp for å hevde sin egen troverdighet.
  Foreløpig.
  Se på historien til Israel, bla. arkeologi som et prakt eks. der er ingenting som tilsier at Israel har eksistert, det er fakta.
  Kart finnes overalt og se etter de fra før Andre verdens krig, de inneholder IKKE Israel,men Palestina er der, på samtlige kart. Fakta.
  Folkegruppe, se mt DNA profilering, og den vill vise at de aller fleste i Israel i dag er etterkommere av Khazarer(aka Azkhenazi) et sentral europeisk folk som kom dit fra Kaukasus. Hoved område er Ukrraina, Russland; Polen(Netanyahohoho er polak) dette er også fakta.
  De få som er «ekte» køder er egentlig Hebreere og er i dag et mindretall i Israel og behandles som søppel av sine «egne».
  Veta Israeli er også en annen sak, der den Israelske rassismen har fått utfolde seg fritt, spør disse herrene om akkurat Beta Israeli(aka: etiopiske Jøder)
  Legitimitet, er noe annet, der jeg ikke gidder å hive meg inn i debbater og svada, jeg bare spør enkelt. Hva heter regiopnen som der Israelerene skulle få bosette seg i denne (helt idiotisk at en stormakt kan bare gi bort land) Bufour erklæringen. Gjett hva. Palestina.

  Distinguishing between the «Jew», and Hebrews who are Israelites.
  http://www.biblestudysite.com/factsarefacts.htm
  Dette er ikke så kjent blandt folk flest, t.o.m. Israels venner.
  En kjapp historie time.
  Og ikke glem at mesteparten av det som skrives er i samsvar med «offisiell» historie.

  Der er en del ting som må undgåes og det er å i det hele tatt ta det disse herrene skriver på alvord, for de lyver så det renner, eller vet de ikke bedre. Jeg ser på dem som Hasbara, der er Israel den absolut beste i klassen, USA og Kina på de neste. Wikipedia er ingen god kilde spesielt om Palestina konflikten.
  Der er andre som skiver om dette og kvaliteten er på høyde med de beste og noen er allerede legendariske.
  http://www.intifada-palestine.com/
  http://desertpeace.wordpress.com/
  http://mycatbirdseat.com/
  http://www.redress.cc/

  Alt dette og mer finner du i den eneste gjennlevede av de såkalte alt. nett mediene som fremdeles har det til felle med meg at vi sparker i alle rettninger.
  http://whatreallyhappened.com/

  Jeg har trappet ned mitt engasjemang her på berget, også fordi jeg er utestengt fra alle untatt npr de bruker det systemet for kommentarer du bruker. Jeg har alltid vært krystall klar på forskjellen i mellom Individet og det kollektive, så også når jeg omtaler Israel og Palestinerene.
  Ventresiden i Norge er steindød. De aller fleste er feite femtiåringer som er mer opptatt av a sleike verandre en å hjelpe andre mennesker i nød. Venstresiden er de aller feugeste rottene på bordet og skammløse i sitt hykleri. Uten sidestykke.

  Og husk at en sak har altid flere sider, skal en lære noe som helst må en se alle vinklene, bare da har en mulighet til å skjære igjennom svadaen og all den propaganda, og ikke minst historieforfalskningene Israel har kokt i hop igjennom årenes løp.

  «We came here to a country that was populated by Arabs and we are building here a Hebrew, a Jewish state; instead of the Arab villages, Jewish villages were established. You even do not know the names of those villages, and I do not blame you because these villages no longer exist. There is not a single Jewish settlement that was not established in the place of a former Arab Village.» ­ Moshe Dyan, March 19, 1969, speech at the Technion in Haifa, quoted in Ha’aretz, April 4, 1969.

  Peace

  PS: wikileak og annon er i mine øyne en gjeng med snørrunger og ignorante pøbler uten kunnskap om noe som helst, annet en å herpe PCer. Imponerer kansje andre men jeg ser på det som latterlig.

  • Vandalf
  • Posted 22. oktober 2011 at 19.15
  • Permalink

  Dette var slappe saker, gitt… Kanskje på tide å oppdatere tapstallene?


3 Trackbacks/Pingbacks

 1. […] Alt for Israel! […]

 2. […] Alt for Israel! […]

 3. […] Alt for Israel! […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s