Hopp over navigasjon

Fredsforsker Johan Galtung tror ikke på de siste terrorskremslene fra USA om angrep mot Europa: – Amerikanerne har løyet om våpen i Irak, og de har løyet om at 9/11 kom fra Afghanistan, sier Galtung til NRK P2s reporter i programmet «Verden på lørdag».

Du kan laste ned hele programmet her.

Det pussige er at NRK-reporteren overhode ikke reagerer på dette, som om det var noe alle på Marienlyst visste, etter at NRK selv lanserte krigen for Norges del med løgnene den 7. oktober 2001, dagen USA begynte å bombe Afghanistan, angivelig som hevn for 9/11-angrepet.

Siden 2001 har NRK blånektet i 3315 døgn for at det overhode finnes rasjonelle mennesker som mistenker andre enn Afghanistan for 9/11. Det dreier seg trolig om et forsøk på å komme i Guinness Rekordbok for statskanalens vedkommende.

Reklamer

3 Comments

  • Vidd
  • Posted 11. oktober 2010 at 23.57
  • Permalink

  NB: Mandag 11. oktober, to døgn etter Vidd, har også Erik Kamfjord skrevet om Galtungs 9/11-utspill på NRK P2. Det er åpenbart at Kamfjord har lest denne bloggposten på Vidd, men like åpenbart at han ikke ønsker å kreditere Vidd for oppdagelsen, slik god kutyme ellers er i bloggosfæren.

  En manglende link til kilden for oppdagelsen er kanskje ikke så nøye, så lenge man linker til hovedkilden, i dette tilfelle NRK P2s lydfil. Men Kamfjord gjør ikke dette heller.

  P2s podcast er relativt klar og det er ingen problemer med å høre at Galtung sier «… på den annen side vet vi jo at de har løyet om våpen i Irak, og de har løyet når det gjelder at 9/11 kom fra Afghanistan.»

  Men på samme måte som Kamfjord ikke kan linke til Vidd, kan han heller ikke linke til eller høre på NRKs mp3-podcast som Vidd linker til, da dette liksom er Kamfjords oppdagelse ene og alene. Kamfjord ripper derfor lyden fra det ifølge Kamfjord «brukerfiendtlige, utenlandske, profittmotiverte Microsoft» sitt webradioprogram på NRK.no, noe som gir ham betydelig dårligere lydkvalitet.

  Noe som også gir Kamfjord en helt annen overskrift: «… på den annen side vet vi jo at de har løyet om våpen i Irak og de har løyet når det gjelder 9/11 kontra Afghanistan.»

  Det må en mann av Kamfjords format og støpning til for å høre «kontra Afghanistan» i dette lydklippet, mot bedre vitende (når han allerede har lest det utlagt som «at 9/11 kom fra Afghanistan»).

  Det skal også legges til i sakens anledning at link til bilder og video fra Niels Harrits foredrag ble postet på relevant sted på Erik Kamfjords nettsted uten noensinne å bli godkjent, fordi disse bildene og videoene var postet på Vidd. Her kommer åpenbart saken i andre rekke.

  • skulb
  • Posted 1. desember 2010 at 1.31
  • Permalink

  Vel, så lenge folk går med på at media systematisk kan ignorere relevant informasjon, for deretter å konstruere en helt absurd virkelighetsforståelse, basert på ideologi og løgn er det lite håp om at NRK tar til fornuften og begynner å si sannheten. Faktisk sier NRK systematisk usannheter angående alt fra klimaet og økonomien til historie, terrorisme og politikk. Det eneste de for alt jeg vet sier sannheten om er sport, noe som kanskje forklarer hvorfor nordmenn stort sett bare er opptatt av dette.

  Hvis vi skal dømme etter denne debatten om 9/11 på VGDebatt, som for øvrig raskt ble flyttet til UFO-seksjonen, har faktisk hjernevasken fungert beundringsverdig. Desverre.

  http://vgd.no/kultur-og-fritid/ufo-og-alternative-teorier/tema/1609576/tittel/9-11-en-oppsummering

  • Vidd
  • Posted 3. desember 2010 at 23.50
  • Permalink

  Kanskje den mest åpent fascistiske handling i morderne tid i norske medier? Selv om det er lett for Schibsted å bortforklare den med unge, urutinerte moderatorer etc. PFU ler selvsagt i kulissene.


One Trackback/Pingback

 1. […] This post was mentioned on Twitter by vidd_, vidd_. vidd_ said: Galtung: USA lyver om at 9/11 kom fra Afghanistan: Fredsforsker Johan Galtung tror ikke på de siste terrorskremsle… http://bit.ly/cPmItQ […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s