Hopp over navigasjon

Hvordan svenske zionister truer parlamentsmedlemmer til taushet; nazikortet.

Riksdagsman uttalar stöd för Sanningsrörelsen

Riksdagsledamoten Egon Frid (V) har uttalat sitt stöd för Sanningsrörelsen. Tidigare i år skrev han på ett upprop med krav om en ny oberoende undersökning av 11-septemberattackerna.

– Jag kan inte backa på att jag har gjort det och det har jag väl egentligen inget skäl att göra, säger Egon Frid (V) till Kalla fakta.

– Jag vet ju att det är fler som skulle vilja göra det men inte har kunnat göra det på grund av att det är en omöjlig debatt, fortsätter han.

Egon Frid har vid två separata tillfällen öppet markerat sitt stöd för Sanningsrörelsen. Dels har han skrivit på ett upprop där politiker världen över kräver sanningen om 11-septemberattackerna, men han har dessutom utvecklat sina teorier på sin blogg, som finns på en av vänsterpartiets hemsidor.

– De nya teorier jag fick del av i april i år i samband med att jag skrev på uppropet handlar ju om de alternativa teorierna om att USA kände till attentaten och terrordåden innan, och var en del av det, säger Egon Frid.

Israel anklagas
Kalla faktas granskning av Sanningsrörelsen visar att flera centrala ledargestalter öppet hävdar att Israel i samarbete med USA utförde 11-septemberattackerna. En av dem är författaren David Ray Griffin som skrivit flera böcker om attackerna.

– 11-septemberattackerna var ju till för att skapa en bild av muslimer som terrorister. Detta gav Israel full makt i världens ögon, säger David Ray Griffin.

I Sverige är det Alhambra förlag som översätter och ger ut David Ray Griffins litteratur. Här möter vi också uppfattningen om amerikanskt och israeliskt samarbete kring attentaten. Lasse Wilhelmson är förlagets representant i Stockholm.

– Alla som håller på med politik på lite nivå vet ju att det här var en grej som Mossad och CIA var inblandade i och som man gjorde för att kunna skylla på länderna i arabvärlden. Man konstruerade det här hotet från terrorismen, säger Lasse Wilhelmson till Kalla fakta.

Utbredd antisemitism
– Det handlar om minsta gemensamma nämnare och att i det här fallet ge judarna skulden ytterst. Det är rena naziliknande idéer, säger journalisten och författaren Torbjörn Elensky till Kalla fakta.

Torbjörn Elensky har kritiserat Sanningsrörelsen och den utbredda antisemitism som florerar bland dess anhängare.

Kritik från partiet
Riksdagsledamoten Egon Frids uttalade stöd för Sanningsrörelsen har mottagits mycket positivt av personer inom rörelsen världen över. Det ger trovärdighet och tyngd åt de argument som förs fram. Men Vänsterpartiets gruppledare i riksdagen, Alice Åström (V), tycker inte det är bra.

– Jag tycker det finns all anledning att ta avstånd från den här rörelsen och vad dom står för, säger Alice Åström (V).

Hur är ditt förtroende för Egon Frid som riksdagsledamot idag?

– Jag har ju fortfarande förtroende för honom, men jag måste säga att i det här har han ju brustit i omdöme, säger Alice Åström (V) till Kalla fakta.

Namnet bortplockat
Dagen efter Kalla faktas intervju med Egon Frid, får han sitt namn bortplockat från uppropet. Han skriver på sin blog att han inte vill förknippas med Sanningsrörelsen.

Kajsa Lindohf – kajsa.lindohf@tv4.se

TV4 sender del 2 av sin behandling av 9/11-skeptikerne ikveld, søndag 8. november kl 19.20.

De zionistiske taktikkene de bruker i Stockholm burde gi en god pekepinn om hva som vil skje når vi her i Norge får et parlamentsmedlem på vår side, for en ny granskning av 11. september. De vil åpenbart at vi bare skal gi opp.

Reklamer

5 Comments

  • Vidd
  • Posted 8. november 2009 at 13.37
  • Permalink

  Den zionistiske inkvisisjonen som nå pågår i Stockholm og andre steder, har bl.a presset riksdagsmedlem Egon Frid (V) til å gå botsgang på bloggen sin 4. november, etter at TV4s søkelys ble rettet mot ham som sympatisk til en ny og uavhengig 9/11-granskning:

  Jag vill också varna alla som med goda avsikter ger sig in i något liknande detta upprop. Vi måste veta vad uppropet har för avsikter och vem som står bakom uppropen. De negativa överraskningarna som annars kan ske, kan likna de negativa konsekvenser som jag fått erfara under dessa månader.

  En av konsekvenserna av att jag skrev på uppropet är att nu när Kalla Fakta granskar den så kallade sanningsrörelsen och alternativa teorier kring terroristattentaten den 11 september, så har jag blivit intervjuad inför andra programmet, blivit granskad och ställts till svar av att jag skrev på uppropet.

  Dessa rader hoppas jag tydliggör att jag ångrar att jag skrev på uppropet och tar avstånd från andra teorier än den officiella utredningen och slutsatsen att det var ett terroristattentat som drabbade USA den 11 september.

  • Vidd
  • Posted 8. november 2009 at 14.57
  • Permalink

  Og her har du V-politikeren som denne uken ble presset til taushet av zionistene, på sin egen blogg i april:

  • Mike
  • Posted 8. november 2009 at 16.14
  • Permalink

  Hurra bravo MR Egon Frid.

  Det luktar en hund begraven

  Äntligen komemr sanningen fram något…

  • Vidd
  • Posted 9. november 2009 at 0.00
  • Permalink

  TV4 har «avslørt» at det svenske forlaget Alhambra har gitt ut en israelsk dissident som kritiserer Israel i 2004. Dette får den svenske zionisten Elensky til å bli meget graverende, i og med at Alhambra senere også har gitt ut 9/11-skeptiske bøker. Lasse Wilhelmson i Alhambra er forøvrig også en jødisk kritiker av den israelske stat (omtrent som jeg er en norsk kritiker av den norske stat). I «Kalla fakta» forsøkes Lasse fremstilt som jødehater.

  Se det selv på Kalla Fakta, Del 7.

  • Vidd
  • Posted 9. november 2009 at 19.32
  • Permalink

  Se og bli skremt. Se hvor skremt Egon Frid er. Ren zionistisk inkvisisjon. Confess the sin of blasphemy!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s