Hopp over navigasjon

Vi har allerede vært inne på at norske medier bevisst og med vilje undergraver seriøs og oppriktig 9/11-skepsis. Favorittmetoden er å dra inn kvakksalvere og rene idioter i studio for å snakke om 9/11, slik at publikum får de rette assosiasjonene, og slik at fordommene blir forsterket om at dette bare er tull og tøys. Vi som jobber seriøst med 9/11-saken vet dette av erfaring, fordi lydopptak av seriøse intervjuer rett og slett bare blir kastet av NRK-juntaen, fordi de ikke inneholder tull og tøys eller løse, idiotiske spekulasjoner.
 

Onsdag 21. oktober 2009 dyttet Nyhetsdivisjonen i NRK terrorsaken ned til Underholdningsavdelingen, der det er enda mer tull og tøys og enda lavere kvalitet over journalistikken og kildebruken. En redaksjon som Juntafil – som vanligvis tar opp storpolitiske sakskomplekser som menstruasjon og analsex – har ikke de samme problemene med å bruke en patentert kvakksalver som Armin Bahrami fra Nyhetsspeilet som kilde for en «alvorsprat» om terroren den 11. september.

Armin Bahrami fra det dypt useriøse kvakksalvernettstedet Nyhetsspeilet starter friskt ut med sin hovedinteresse for tiden: Kondens. Han mener det faktum at passasjerfly i høy hastighet etterlater seg kondensstriper som er synlige fra bakken, er et endetidstegn, et tegn på at Eliten i form av Rockefeller Foundation har skumle planer om å tusendoble befolkningen og flytte alle mennesker ut i ørkenen i Australia. Eller noe.

Og etter pausen får vi høre «sannheten om 11. september», selvsagt. For det er jo av kvakksalvere og hasjrøykende chemtrailnisser man skal høre sannheten, er det ikke sånn, da, NRK?

Armin Bahrami – NRKs sannhetsvitne på onsdag – er altså en fake-truther – en selverklært 9/11-truther som også tror på flystriper (chemtrails) myndighetene bruker for å sykeliggjøre og redusere befolkningen, utenomjordiske besøkende og deres kornåkergraffiti (crop circles) og alskens surrete og uvitenskapelig humbug. Folk flest – lytterne – tror da disse fake-trutherne er de egentlige og oppriktige 9/11-skeptikerne, hvorpå de selvsagt avfeier samtlige skeptikere som sinnsforvirrede idioter og skoletapende gærninger.

Jeg legger ved en betraktning jeg skrev i april i år om «9/11 i norske medier».

Med zionister ved spakene i USA-administrasjonen var det ikke noe problem å utvide «det muslimske» falskflaggangrepet 11. september til hele NATO-området, gjennom å overtale resten av NATO-landene til å akseptere angrepet som et artikkel 5-angrep, et angrep på hele NATO-alliansen. Artikkel 5 var skreddersydd og designet for respons på et angrep fra Sovjetunionen, men når den var gått i oppløsning, fant man ut at man kunne bruke artikkelen for å suge hele NATO inn i en meningsløs krig mot en fiende USA-ledelsen insisterte på at sto bak 9/11.

Slik ble det også en selvfølge at norske medier – nå i krig – ikke kunne få skrive fritt om 9/11 og hvem som kunne stå bak, akkurat som de ikke kan skrive fritt om det som skjer i Afghanistan og Irak. NRK erklærte for eksempel en 3-4 ganger over en 3-4 år at Osama bin Laden – den påståtte bakmannen for 9/11 – «for første gang» hadde tilstått å stå bak angrepet den 11. september. Hvis seerne ikke trodde på den første løgnaktige «tilståelsen», ville de kanskje tro på den andre. Eller den tredje. Eller den fjerde. At USAs FBI ikke engang mistenker Osama bin Laden for 9/11 betyr ikke noe for NRK, og det er heller aldri nevnt i noen av NRKs mange propagandakanaler.

Det eneste som slipper til i norske medier av 9/11-skepsis er det de avtaler med fake-trutherne – altså de såkalte 9/11-trutherne som også tror på flystriper (chemtrails) myndighetene bruker for å sykeliggjøre og redusere befolkningen, utenomjordiske besøkende og deres kornåkergraffiti (crop circles) og alskens surrete og uvitenskapelig humbug. Folk flest tror da disse fake-trutherne er de egentlige og oppriktige 9/11-skeptikerne, hvorpå de selvsagt avfeier samtlige skeptikere som sinnsforvirrede idioter og skoletapende gærninger.

I tillegg til fake-trutherne gir de norske mediene også bred spalteplass til fake-skeptikerne. Fake-skeptikerne, for eksempel samlet i Foreningen Skepsis, drar nytte av det vakuum av 9/11-dekning som skapes av 8 års unnfallenhet og cover-up fra de norske massemedienes side, samt av det faktum at det popper opp med dypt useriøse konspirasjonsteorisider fra den før nevnte gruppen, fake-trutherne. Fake-skeptikerne peker da nese av disse forvirrede gærningene, mens de selvsagt først og fremst er ute etter å ramme de egentlige og oppriktige 9/11-skeptikerne. Ved aktiv, men skjult assosiering av 9/11-skeptikerne med fake-trutherne og deres vidløftige konspirasjonsteorier om alt fra statlig hemmeligholdelse av UFO-besøk til statlige drap per flystriper, klarer fake-skeptikerne altfor ofte å fullbyrde den jobben de norske massemediene begynte på.

Men fake-skeptikerne gir seg ikke der. Med sine mer enn gode kontakter i massemediene – noen av dem jobber sogar som faste journalister i de norske massemediene – med på laget, utformer de bredside etter bredside mot den egentlige og oppriktige 9/11-skepsisen. Fake-skeptikerne har selvsagt også blinket seg ut de få ekte og oppriktige 9/11-skeptiske nettstedene og diskusjonstrådene. Her bruker de et slikt lavmål av argumenter og diskusjonsteknikk der de jager i flokk – som ulver – for å ta alle som stiller ekte og oppriktige spørsmål ved den offisielle 9/11-teorien om muslimske bakmenn, at de fortoner seg som en slags Hitlerjugend i USAs og Israels tjeneste. Det er en hatefull zionistisk retorikk som ikke ligner grisen.

Formålet med alt dette? Hvorfor skulle så mange mennesker som overhode ikke bryr seg om 9/11 eller hva som egentlig skjedde – så mange mennesker som ikke har noe å utsette på den offisielle konspirasjonsteorien om 9/11 som ble servert oss i 8 år via TV og aviser – hvorfor skulle så mange mennesker kaste seg inn i ordskiftet om 9/11 med nebb og klør? 8 år etter 9/11 vet vi mer eller mindre svaret.

Det som skjer når ethvert åpent og folkelig ordskifte om 9/11 får degenerere til hatefull drittslenging – vesentlig fra disse zionistene og fake-skeptikerne, men selvsagt også fra en og annen oppriktig forbannet, provosert og hardt presset 9/11-skeptiker – er selvfølgelig at den store hopen av folk som sitter på gjerdet i 9/11-debatten ikke riktig våger å ta stilling eller kaste seg inn i det svært så betente ordskiftet. Vi ser det bl.a ved at nesten ingen kvinner ønsker å være med i disse diskusjonene, fordi de skyr unna konflikter eller bare rett og slett ikke trives i et så til de grader giftig debattklima.

Stoda etter 8 år er jo som kjent at vi 9/11-skeptikere etterhvert har svært gode, vitenskapelige bevis for at USAs myndigheter har fart med løgn og dekket over sannheten om 9/11-angrepet og bakmennene. Dette kan ikke fake-skeptikerne møte med saklige og vitenskapelig belagte motargumenter, derfor henfaller de til drittkasting av laveste sort. Derfor søker også de ekte og oppriktige 9/11-skeptikernes motstandere å mobilisere mest mulig for fake-truthernes del, altså for disse gærningene som kommer på forsiden av Morgenbladet og henger opp bannere på Youngstorvet 1. mai for «ren luft» og mot «chemtrails».

Det er en skitten debatt og mye står på spill for myndighetene og NATO. Vi få som har navnene våre i den offentlige sfære og som står opp for sannheten og mot alle disse infame, sleske og utspekulerte motkreftene, vi kunne trenge din hjelp. Vi kunne trenge å få lov til å legge frem våre svært gode beviser for urent spill og andre hendelsesforløp den 11. september uten å bli slått med en retorisk, zionistisk slegge hver gang, og uten å bli flankert av alskens gærninger som har tilsatt 9/11 i sin giftige suppe av chemtrails og annen uvitenskapelig humbug.

The gloves are off. Vi vet at mange av de fremste fake-trutherne er godt voksne, velreflekterte og ditto artikulerte mennesker, som vet bedre. Vi må avsløre taktikken deres. Det er på tide å nevne navn. Vi må sette hale på grisen.

Daniel Hellwege er ett slikt navn.
Per-Aslak Ertresvåg og
Rolf Kenneth Myhre er allerede nevnt, som to av disse navnene.
Armin Bahrami er det fjerde navnet, så langt.

Reklamer

3 Comments

  • Thor Fornes
  • Posted 24. oktober 2009 at 16.07
  • Permalink

  Tulling!! Og du tror på løgnene,gå og vaksiner deg,Du har virkelig godt av det!!

  • Vidd
  • Posted 24. oktober 2009 at 16.14
  • Permalink

  Hei Thor,

  jeg har nok ingen planer om å vaksinere meg så lenge det døde flere av vaksinen enn av sykdommen sist svineinfluensaen herjet i Statene.

  Livet kan aldri bli helt risikofritt, det gjelder å ikke ta alle sorger på forskudd. Eller å skyte dem rett inn i armen, slik det blir i denne saken…

  • Øyvind Repvik
  • Posted 26. desember 2009 at 19.57
  • Permalink

  Seriøst?

  «Det som skjer når ethvert åpent og folkelig ordskifte om 9/11 får degenerere til hatefull drittslenging – vesentlig fra disse zionistene og fake-skeptikerne, …»
  Så du klager altså på «hatefull drittslengning», og langer ut av deg … hatefull og generaliserende drittslengning. Genialt….

  «Dette kan ikke fake-skeptikerne møte med saklige og vitenskapelig belagte motargumenter, derfor henfaller de til drittkasting av laveste sort.»
  Hvilke argumenter er det du mener ikke har blitt grundig tilbakevist av de du kaller «fake-skeptikerne»? Og hvorfor denne innbitte trangen til å kaste dritt om disse, når det er akkurat dette du selv klager på?

  Er det mulig å være mindre konsekvent?

  Men det er fullt mulig å diskutere 9/11 saklig og grundig, uten noen personangrep.
  For eksempel her: http://forums.randi.org/forumdisplay.php?f=64


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s