Hopp over navigasjon

Subject: Om du ikke kan snakke
From: Torstein Viddal <penneknekt@gmail.com>
To: Janne Kristiansen <janne@pst.politiet.no>

Om du ikke kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte i new york og palestina, kan du snakke om den i oslo uten å bli arrestert?

Om du ikke kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte på nettet eller i telefonen, kan du snakke om den på gata i stockholm uten å bli arrestert?

Om du kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte i københavn, kan du fortsatt dra til london uten å bli arrestert?

Om du kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte i dublin, kan du snakke om den på nettet eller i telefonen uten å bli arrestert?

Om du ikke kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte i london og berlin, kan du snakke om den i reykjavik uten å bli arrestert?

Om du ikke kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte på nettet eller i telefonen, kan du snakke om den på gata i moskva uten å bli arrestert?

Om du kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte i lisboa, kan du fortsatt dra til berlin uten å bli arrestert?

Om du kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte i reykjavik, kan du snakke om den på nettet eller i telefonen uten å bli arrestert?

Om du ikke kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte i paris og amsterdam, kan du snakke om den i stockholm uten å bli arrestert?

Om du ikke kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte på nettet eller i telefonen, kan du snakke om den på gata i oslo uten å bli arrestert?

Om du kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte i stockholm, kan du fortsatt dra til paris uten å bli arrestert?

Om du kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte i moskva, kan du snakke om den på nettet eller i telefonen uten å bli arrestert?

Om du ikke kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte i roma og new york, kan du snakke om den i moskva uten å bli arrestert?

Om du ikke kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte på nettet eller i telefonen, kan du snakke om den på gata i reykjavik uten å bli arrestert?

Om du kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte i moskva, kan du fortsatt dra til amsterdam uten å bli arrestert?

Om du kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte i lisboa, kan du snakke om den på nettet eller i telefonen uten å bli arrestert?

Om du ikke kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte i palestina og london, kan du snakke om den i københavn uten å bli arrestert?

Om du ikke kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte på nettet eller i telefonen, kan du snakke om den på gata i københavn uten å bli arrestert?

Om du kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte i oslo, kan du fortsatt dra til roma uten å bli arrestert?

Om du kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte i oslo, kan du snakke om den på nettet eller i telefonen uten å bli arrestert?

Om du ikke kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte i berlin og paris, kan du snakke om den i lisboa uten å bli arrestert?

Om du ikke kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte på nettet eller i telefonen, kan du snakke om den på gata i dublin uten å bli arrestert?

Om du kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte i reykjavik, kan du fortsatt dra til new york uten å bli arrestert?

Om du kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte i stockholm, kan du snakke om den på nettet eller i telefonen uten å bli arrestert?

Om du ikke kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte i amsterdam og roma, kan du snakke om den i dublin uten å bli arrestert?

Om du ikke kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte på nettet eller i telefonen, kan du snakke om den på gata i lisboa uten å bli arrestert?

Om du kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte i dublin, kan du fortsatt dra til palestina uten å bli arrestert?

Om du kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte i københavn, kan du snakke om den på nettet eller i telefonen uten å bli arrestert?

Om du ikke kan snakke om den tredje skyskraperen de sprengte på nettet eller i telefonen i 2011, kan du snakke om den i 2009 uten å bli arrestert i 2011?

Reklamer

4 Comments

  • Yoshimi
  • Posted 5. oktober 2009 at 18.56
  • Permalink

  Er dette inspirert av en oppleser fra forrige uke? Dog dette har mye mer variasjon!

  • Vidd
  • Posted 6. oktober 2009 at 19.47
  • Permalink

  Takk! Du mener om inspirasjonen kom fra Paal Bjelke Andersens oversettelse av Hemrad Bäckers vakre folkemordpoem, lest opp på Babylon 1. oktober?

  Jo, det var vel i alle fall en bit av puslespillet.

  • kvalitetssynsing
  • Posted 8. oktober 2009 at 15.29
  • Permalink

  Ta det med ro. Ingen har så langt blitt arrestert for å snakke om Bygning 7.

  Ikke engang i land vi ikke ønsker å sammenligne oss med.

  Sikkert bedre å fokusere på reelle heller enn marginale, imaginære trusler.

  • Vidd
  • Posted 8. oktober 2009 at 19.22
  • Permalink

  Hei,

  jeg tar meg jo noen dikteriske friheter i et dikt. Selvsagt. Skiller ikke så skarpt mellom drap og arrestasjoner, fx.

  Fiksjon. Like the Commission Report. The NIST Reports. The entire Official Conspiracy Theory.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s