Hopp over navigasjon

newjewsey

Jeg har en innrømmelse å komme med. Jeg har jobbet. Og ikke nok med det, jeg har jobbet sammen med både journalister og redaktører. Ikke akkurat noe man ønsker å ha på CVen, men to av disse er Bjørn K. Bore og Knut Olav Åmås.

Både Knut Olav Åmås og Bjørn Kristoffer Bore mener JØDENE sto bak 9/11. I alle fall sier de dette i mitt nærvær, gjerne hylende og skrikende og hoiende. På spørsmål om hva det er de snakker om, kommer det via tredjepersoner at det er en vits.

Det skal være en vits i pressemiljø som går omtrent slik: JØDENE sto bak 9/11 HØ HØ HØ HØ. Det vites ikke hvem som har skrevet/forfattet vitsen, men det er ikke poenget eller hovedsaken her.

Hovedsaken er at hver gang 9/11 nevnes i nærheten av en journalist, tenker journalisten: JØDENE sto bak 9/11 HØ HØ HØ HØ.

Reklamer

11 Comments

  • Vega Lind
  • Posted 28. juli 2009 at 13.52
  • Permalink

  Det er vel ofte en kjerne av sannhet i mang en vits også? Men som når det gjelder konspirasjoner generelt er enkelte redde for kredabiliteten sin.

  Har du forresten lest SKUP metoderapporten forresten? Om Norsk Hydros lefling med tyske krefter undre 2. verdenskrig bl.a.? Rapport og research av journalistene: Knut Gjernes og Gøran Skaalmo.

  Meget interessant lesning:

  http://www.skup.no/Metoderapporter/SKUP-metoderapporter_for_2004/933Metoderappor

 1. Det er jo fint å vite at journalister er nøytrale og tar jobben sin seriøst…

 2. http://haaretz.com/hasen/spages/1107728.html

  «I will never understand why of all things crime and evil cause people to join hands, while goodwill makes hands clench into fists.»

  «This country has become hell, into which not only sinners – but also the innocent – may be cast at any moment. This is not to say that Israelis are tarred and feathered more than the citizens of many other countries, but that Israel is insufferably violent and that there is no longer anything to be proud of; only to be ashamed, if not to despair.»

  • Rikstelegrafen
  • Posted 3. september 2009 at 5.13
  • Permalink

  Illustrert Vitenskap, nordens største magasin for natur, vitenskap og teknikk, har også begynt å interessere seg for konspirasjonsteorier. Det er ganske morsom lesning. Men det er bare uvitenheten og evnen til å absorbere og resirkulere monumentale feilslutninger som er egnet til å imponere.

  Dette er Illustrert Vitenskaps vurdering av 9/11:

  “At det var al-Qaida som sto bak 11. september, må anses å være ugjendrivelig bevist. Etter angrepet sendte Osama bin Laden blant annet ut en video der han roser det for å ha vært enda mer ødeleggende enn han hadde planlagt det. De 19 flykaprerne er identifisert ut fra passasjerlister og overvåkingsopptak, og mappen man fant som var full av instrukser for angrepet, tilhørte aksjonens ledende terrorist, Mohammad Atta.

  Påstandene om at CIA og/eller de jødiske organisasjonene er de skyldige, kan altså lett tilbakevises gjennom det vi her i Vesten kaller objektive kriterier.”

  http://www.illustrertvitenskap.com/polopoly.jsp?d=161&a=2513

  Les og le deg skakk … JØDENE sto bak 9/11 HØ HØ HØ HØ

  • Miriam
  • Posted 8. september 2009 at 21.30
  • Permalink

  Så, ta avstand fra den antisemittiske gørra som ditt faderlige opphav har kjempet mot hele sitt voksne liv, til en høy pris.

  Noen har ryggrad, andre har det ikke. Man blir så steinkul,twitrete, politisk dagblad-korrekt (stenk av piperøyken fra Holocaust og Gulag helt samtidig) – at det knapt finnes personlighet igjen over strømpelesten. Ok, HØ-HØ. Skjerpings.

  Slyng deg tilbake på slektsgreina fra Holland, men slekt er vel ikke det som passer inn i sammenhengen, det heller. Ikke tilpasset nok. HØ-HØ. Fyttikatta.

  • Vidd
  • Posted 9. september 2009 at 3.00
  • Permalink

  Trukke jeg har slekt i Nederland, men OK. Det andre du skriver tyder vel heller ikke akkurat på at du snakker med meg.

  • Miriam
  • Posted 9. september 2009 at 6.01
  • Permalink

  Nope, utfallet var implisitt og eksplisitt sikta mot Klungtveit´n, og ser – her jeg ligger og finsikter fra nuten og på lang avstand mot urbanismens ypperste klakkører – at jeg ikke bomma så spikgale. HØ-HØ.

  Si det til røkla: Den flygende hollender har landa, slekta hører med i livet; kapper vi den vekk svømmer vi hvileløst rundt som haleløse fisker, i møte med politisk korrekte rykter om at jøder står bak 9/11, uten å svare annet enn HØ-HØ. Eller, ikke i det hele tatt. Derfor blir jeg så forb.. på dagbladkulturen. Det er ikke bare det som står som for meg på grinern, det er alt det som ikke står, men burde ha stått. I kombinasjon med identitetsløse kulheter og ørkesløse ekko – HØ-HØ – kan kommende generasjoner umerkelig befinne seg i dusjen, og så kommer det sennepsgass i stedet for vann. HØ-HØ?
  Er det en jøde i nærheten? Er alt hans skyld, eller bør vi kokett og impliitt antyde at det er jødens skyld likevel, ved å vise til ryktene, om 9/11 og brønnpissing, i en nyvunnen politisk korrekthet foran nye progromer; mellom flatskjermer, dårlig inneklima og betongblokker? På betryggende avstand, og på avmålt distanse selv til eget slektstre, som selvsagt heller ikke (altså slektstreet) passer inn i den masete, ekstatiske og statiske, innekilte atmosfæren mellom flatskjermene. Og da er det like greit å kutte kontakten med slekta? Nei. Hvor var jeg henn? Jo, selv i møte med reinspika antisemittisme føler man under navnet «Vidd» at det burde holde med HØ-HØ. Det forplikter så lite.

  Når jødene liksom er i veien i Europa, og nå i Midtøsten, så mye, mye mer enn alle andre folkeslag i denne verden skal de selv i lileputtlandet Israel kritiserers og fordømmes døgnet rundt. Hver time. Og selvsagt har de ikke rett til sine egne byer og kjerneområder? Hebron og Jerusalem, og 90% av andre områder med mer enn 1000 års sammenhengende jødisk bosetting er med ett – «okkupert», nemlig. Så til de grader.

  Samene har, stadig i tråd med den politisk korrekte HØ-HØ-kulturen, i forlengelsen av samme (skjøre) resonnementsrekker om det okkuperte, opplagt rett til alt land mellom Kirkenes og Tysvær. Det er bare en odde på Karmøyna som kan stå igjen, i møte med nye, fremtidige HØ-HØ. Men siden Norge ikke er det mest gjennomkritiserte landet i og av verden der ute, og siden nordmenn ikke befinner seg i nedslagsfeltet for likegyldigheten, og den sinnrike urbanisme-brekkstanga som får deg til å harke HØ-HØ sammen med like korrekte twitre-venner (er egentlig «venner» riktig begrep?), så er det ingen overhengende fare for å bli gasset eller utryddet. Følgelig kan vi gi blaffen selv i vår egen familie og vårt eget slektstre. HØ-HØ. Der fremme sitter en pjuskete spurv en dag og skiter på en gravstein med navnet vårt på. Tida flyr. Mange av oss fikk ikke en gravstein en gang. I din umiddelbare nærhet finnes også noen HØ-HØ som i mye større grad burde tenke over hva man møter utfordringen 9/11 med, altså ut over dette HØ-HØ. Det å ha røtter gjør at en ikke sålett blir værhane, ja, det reduserer i sin ytterste konsekvens faktisk muligheten for å begrense nye 9/11.

  • Vidd
  • Posted 9. september 2009 at 6.58
  • Permalink

  Jeg tror du hadde en «ikke» for mye i siste setning, men anyway: Nevnte Klungtveit har meg bekjent i likhet med undertegnede intet problem med jøder. Den refererte utvekslingen av spydigheter gikk i korte trekk ut på å tillegge meg – som utilslørt skeptiker av den offisielle 9/11-soga – en automatisk, ferdigtygd og ferdigsnakka sympati for standpunktet om at «jødene» skulle stå bak.

  HØHØ-greia er altså en stående vits i journalistkretser på 9/11-skeptikernes bekostning.

  (Og Klungtveit selv virker som en bra kar.)

  • Miriam
  • Posted 9. september 2009 at 8.20
  • Permalink

  Problem med jøder? Skoleflinke arkitekter, leger, tannleger, ingeniører og endatil journalister med de beste resultater/karakterer fulgte omhyggelig opp og med, under utmåling av logistikk, kvoter og effektivitet under Holocaust. I Moskva var det et eget institutt med akademikere for å beregne effektivitet i Gulag, ned til minste supperasjon.

  Totalitære elementer av alle avskygninger har jøder som sitt fremste og ofte blant de aller første offer. Rundt seg har de en sverm av noksagter som harker HØ-HØ, og som tilfeldigvis får det for seg at de må heise opp store bilder av noen jøder som ble arrestert (sammen med mange andre) i forbindelse med en korrupsjonssak i New York, for å illustrere nye HØ-HØ.

  Noen leser dette på en flatskjerm, og utstøter nye HØ-HØ over likegyldighetens alter. Samtidig som nye kledelige og politisk korrekte bilder blåses opp og ut, om ikke her, så på en sein kveldsvakt. HØ-HØ. Til pauker og basuner. Men altså, stadig med tanke på alt som velges bort og som kan bidra til å nyansere bildet av – jøden. I Dagbladet og andre steder. Les historien om hvordan Goebbels etablerte nye sannheter.

  • Vidd
  • Posted 10. september 2009 at 9.32
  • Permalink

  Fikk høre på telefon idag at også Berit Ås er blitt beskyldt for å mene at JØDENE sto bak 9/11, i en eller annen norsk avis.

  Jeeeeeez, come on, guys! Who writes this stuff?! Uavhengige journalister som bare helt tilfeldig påstår akkurat det samme om alle 9/11-skeptikere? Skjerpings.

  Er det OK at journalister juger om at alle 9/11-skeptikere mener JØDENE sto bak uten at de engang har spurt disse skeptikerne hva de mener?

  Jan Mayen. En norsk øy i ishavet. Vi bør starte kronerulling for å sende alle nåværende journalister og redaktører dit, med enveisbillett, slik at nye koster kan ta over.

  Fascistiske medier har vi ingen bruk for.

  • Miriam
  • Posted 10. september 2009 at 19.07
  • Permalink

  Poenget, essensen og den foreløpige slutningen her er at jødene implisitt i den pågående internasjonale kampanjen er de SKYLDIGE – som et iboende, retningsstyrt element. Det er den nakne antisemittismen som er selve driftkraften, derfor kan en ikke dy seg og/eller styre unna, eksempelvis stort oppslåtte bilder (og omhyggelig beskårede)fra arrestasjonen i forbindelse med korrupsjonsskandalen som nylig ble rullet opp i New York – og som også omfattet jøder.

  http://www.nrk/viten etc. er ute med et knippe håndplukkede forskere for anledningen, som mener at Twin Towers ble sprengt fordi det er spesielle kjemiske spor etter dette i støvet. At de samme spor også finnes i en rekke brennstoff sier de ikke, og om støvet de har samlet bærer i seg validitet rent vitenskapelig – se det er åpenbart irrelevant.

  NRK er vel en av de fremste eksponenter for antisemittisme i Norge, gjennom demonisering av alt som kan knyttes til staten Israel over 30 år.

  Og akkurat dette store bildet i bloggen, holdt opp mot 11. september-metaforen er talende nok. Hvor vil man henn i startpunktet? Hva sier symbolikken her?

  Fra middelalderen kjenner vi historiene om JØDEN som pisset i brønnene, og forgiftet drikkevannet. Hallo: Det burde holde med ett Holocaust, vi behøver ingen reprise eller overkill; aller minst vi som befinner oss i selve nedslagsfeltet, døgnet rundt. Blant annet etter suppa Dagbladet serverer sammen med NRK. De har forøvrig tenkt på alt i helvete, der serveres enda mer beksvart, kald kaffe. Og de/du/dem insisterer selvsagt på at den er temperert og – balansert. Til spurvepjusken sitter og skiter på en gravstein, og synger våren inn over navnet ditt og mitt. Presumtivt ikke i slagghaugene etter et nytt 11. september, og ikke bak et bilde av flere jøder som har gjort noe galt. Døgnet rundt.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s