Hopp over navigasjon

Daily Express
July 5, 2009

Weapons inspector David Kelly was writing a book exposing highly damaging government secrets before his mysterious death.

david-kelly

He was intending to reveal that he warned Prime Minister Tony Blair there were no weapons of mass destruction anywhere in Iraq weeks before the ­British and American invasion.

He had several discussions with a publisher in Oxford and was seeking advice on how far he could go without breaking the law on secrets.

Following his death, his computers were seized and it is still not known if any rough draft was discovered by investigators and, if so, what happened to the material.


Read the entire article

Reklamer

One Comment

  1. Sannheten er et aspekt her i livet, et aspekt her i verden, som på ingen måte må betraktes som en spøk. Meget sterke krefter i samfunnet vil all sannhet til livs; alt mens folk flest, stort sett, er mye mer opptatt fotball enn hva de er av en hvilken-som-helst form for sannhet som bryter med det offisielle, det formelaktige, det sentralt skisserte bildet: Dette nyhetsbildet som tilsier at alt er i den skjønneste orden, og at det skal forbli slik, til evig tid. Jeg mener: Folk flest (iallfall her i Norden) har tilsynelatende gitt opp enhver spire til håp om ei framtid som har noe positivt ved seg; så det er bare å se om Vålerenga, Rosenborg, Arsenal og Manchester United gjør det godt. Ja, det er bare å la seg lulle i søvn, alt mens politikere, byråkrater, diplomater og industriledere, generaler, admiraler, politimestere, bankfolk og FN-ansatte sitte seg gjennom møte etter møte, uten å komme til noen form for konstruktiv enighet. Bare utsettelser. Bare italiensk gourmétmat og vin. Latter og løye. Piss.

    Hovedproblemet er altså det faktum at folk flest ser ut til å ha godtatt at det skal være sånn. Sagt seg mer enn villig til å lystre her, vente og se. Men saken er altså den at det ikke blir mer. Meget sterke krefter i samfunnet har kommet fram til den usle, felles sannhet at verden faktisk ikke lar seg redde. De har bestemt seg for bare å la det stå til. Dette har saktens mannen i gata også gjort. Så han fortsetter å gå på fotballkamp, skrike og hoie og veive med skjerf.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s