Hopp over navigasjon

41 amerikanske kontraterrorisme- og etterretningsveteraner utfordrer den offisielle beretningen om 9/11

av Alan Miller, alan.miller@PatriotsQuestion911.com
Oversatt av Torstein Viddal.

Den offisielle beretningen om 9/11: “Fryktelig feil,” “gjennomhullet av motsigelser,” “en vits,” “et cover-up”

NSA

18. mai 2009 – Mer enn 40 amerikanske kontraterrorisme- og etterretningsveteraner har levert knusende kritikk av den offisielle beretningen om 9/11, og de fleste har bedt om en ny granskning. Det er en skandale at de fleste amerikanere er fullstendig ukjent med deres offentlig fremsatte innvendinger – et direkte resultat av at nasjonale avis- og TV-nyhetsredaksjoner har nektet å dekke denne ekstremt viktige saken. Det går ikke an å benekte kredibiliteten til disse personene eller deres lojalitet til sitt land, som demonstreres gjennom deres år i tjeneste med å samle inn og analysere informasjon og planlegge og utføre kritiske operasjoner for USAs nasjonalsikkerhet.

Disse 41 tjenestegjorde i USAs State Department, National Security Agency, Central Intelligence Agency, Federal Bureau of Investigation, Federal Aviation Administration, USAs tollvesen og grensekontroll, samt i grenene av det amerikanske militæret. De er listet opp nedenfor etter sin tjenestegren.

Les hele artikkelen (PDF)
Engelsk, fransk, gresk, polsk, svensk og tysk versjon (PDF)

Reklamer

2 Comments

 1. Det er selvbedraget som vinner fram. Det gjør det på alle fronter. Folk hater sannheten så sterkt at de, med største letthet, kaller sannheten løgn og løgnen sannhet. Terrorister fra Al Qaida sto bak angrepet på World Trade Center og Pentagon den 11. september 2001. Det er en løgn, men nei, det er sannheten. Mennesket går løs på naturen og ødelegger den systematisk, det er sannheten, men nei, det er løgn: Det er vanlig næringsliv og ordinær industriell virksomhet. Så: Hva faen skal man si til slikt?

  Selvbedrag. Som for å skjule ubehageligheter for seg selv, overtale seg selv til å tro noe man innerst inne vet ikke stemmer. Som man kan lyve for seg selv! Selvbedraget kan så gjerne defineres som ønsket, intensjonell uvitenhet.

  Problemet med selvbedraget er bare det at det nærmest er umulig å få noen til å innrømme at de faktisk opptrer som noen fjols som driver og lyver for seg selv, og det med vitende og vilje.

  • kvantitetssynsing
  • Posted 26. mai 2009 at 10.08
  • Permalink

  Dette er hva mange pedagoger mener om saken:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Constructivism_(learning_theory)

  Muligens er dette mer til nytte for å forstå hvorfor skoleelever er dumme som brød heller enn som verktøy for å overtale folk.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s