Hopp over navigasjon

zionism

«Holocaust 2.0»

Sionism, först som sist
av Leif Erlingsson

När hela världen förstår vad sionismen har ställt till med, liksom man en gång förstod med nazismen, så hoppas jag att jag med mina skriverier ska kunna hjälpa till att hatet inte tar ett varv till. För de flesta är detta säkert helt obegripligt svammel, för flertalet har förstås inte genomskådat att nazismen och nationalsocialismen var tyskarnas sionism, men att sionismen var först, och sist.

Jag har alltså ambitionen, fortfarande helt nonsens för flertalet, att kommunicera att det inte är sionisterna/hatarna som är onda, utan den propaganda de har växt upp i. Visst har de eget moralisk ansvar. Genom att bara följa strömmen så är de inte bättre än tyskarna vs. nazismen. Men med min personliga erfarenhet av hur man stängs in i tankesystem, så vet jag att ytterst få kan stå emot. Alltså, jag förstår nu, genom hur fast jag själv var fast i ett manipulativt tankesystem, att vi har dömt tyskarna alldeles för hårt för att de följde Hitler. I dag sker exakt samma process med sionismen. Ska vi åter döma lika hårt, eller ska vi förstå och försöka hitta medel att bryta loopen?

Vi är alla fångna i sionismens masshypnos, likt tyskarna en gång under nazismens. Det blir inte vackert, när alla vaknar.

Leif Erlingsson
2009-01-17

klasebomber-gaza

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s