Hopp over navigasjon

Jødehat-sirkuset er igang igjen.

Israel går til full krig mot palestinerne i Gaza. De bomber skolebarn og universitetet og dreper eller sårer tusenvis av sivile palestinere, som de både ser på og behandler som undermennesker.

I Oslo, Bergen, Tromsø og mange andre byer er det markeringer og demonstrasjoner mot zioniststatens psykopatiske aggresjon mot en langt, langt svakere part. Det deltar unge asylsøkere fra nettopp Palestina i disse demonstrasjonene, og politi og fremskrittspartiekstremister snakker gjennom massemediene om å kaste ut noen av disse, for såkalt «vold mot politiet».

Mye kan sies om «vold mot politiet». Alle som har vært bare littegrann aktiv i sin ungdom kan trolig underskrive på at det skal svært lite til før lovens lange arm skriver slike ting i protokollen. Det kan være en fredsdemonstrant eller miljøverner som såkalt «motsetter seg arrest», altså prøver å rive løs armen sin eller på annen måte ikke går pent og pyntelig inn i politibilen.

Norge burde bruke anledningen til å vise verden at vi nettopp IKKE er en zioniststat, som sender traumatiserte palestinske ungdommer tilbake til Gazastripen for småtteri som man maks får en uke eller to i fengsel for, om man er en etnisk norsk aktivist.

På TV forsvarer zioniststatens ambassadør Miriam Shomrat Israels romjulsoffensiv, før hun legger ansiktet i mer alvorlige folder og begynner å snakke om den norske komikeren Otto Jespersen, som hun mener er selve kronbeviset for jødehat, antisemittisme og alt som er vondt og leit her oppe i Skandinavia.

Også på nettet koker bloggene og Facebook-gruppene med avsky mot Israels sinnssykt overdrevne voldsbruk på Gaza. Og like sikkert som at sola står opp hver morgen, hagler beskyldningene om antisemittisme og jødehat mot alt og alle som våger å ta til orde mot det psykopatiske zionistregimets brutale og overilte handlinger.

Sjåre brymæ, heter det visst på Lillehammer, der israelske Mossad i 1973 i kaldt blod skjøt ned og drepte marokkaneren Ahmed Bouchiki, rett for øynene på hans kone og barn. See if I care.

Zionistene og Israel-vennene som kommer med disse beskyldningene VET nemlig utmerket godt at det ikke er det det dreier seg om. Du skal lete lenge og vel i Norge for å finne noe som ligner ekte jødehat eller antisemittisme. De vet dette, men de bruker det altså stadig vekk, som et våpen.

Staten Israel har nemlig – litt som amerikanerne med sine verdensomspennende militærbaser – et globalt nettverk av ambassader og ymse zionistiske organisasjoner som meget raskt er på pletten med sine evige beskyldninger og stempler om jødehat og antisemitter. Vi kan si at zionistene har en sterk definisjonsmakt, som de bruker nærmest som et våpen i militær krigføring.

Veldig få våger å utfordre denne absurde, men like fullt effektive definisjonsmakten, av frykt for å miste jobben, anseelsen eller stemmene, hvis de er politikere.

La oss håpe – for ytringsfrihetens del – at 2009 vil bringe noe nytt på denne arenaen.

Reklamer

2 Comments

 1. Flott post!

  Det er så man nesten ikke tror sine egne øyne når man ser innslag med Shomrat. Forrakten for palestinere, Jespersen, Willoch og andre såkalte jødefiendtlige formelig lyser av henne.

  Ambassadører og andre i innflytelsesrike stillinger bør ha såpass med innsikt og kunnskap at de skjønner at man kan skille på kritikk av staten Israel og jødene som folk. Svært ille er at den type uttalelser Shomrat kommer med skaper irritasjon og sinne i en slik grad at hun innen noen miljøer kan komme til å bidra til å skape akkurat det hun fordømmer oss for.

  Nei, jeg er svært lite imponert over Israel, og kommer til å møte opp til ny demonstrasjon lørdag. Jeg akter å holde meg innenfor lovens rammer, og håper jeg slipper å bli utsatt for overraskende angrep fra politiets side. De som er sikre på at vi nok må ha oppført oss slett, og at politiets maktbruk er velbegrunnet, bør ta seg en tur og sjekke forholdene sjøl.

  • viddal
  • Posted 1. januar 2009 at 16.42
  • Permalink

  Sjekk også ut denne ferske svenske bloggposten om omtrent akkurat det samme:

  För att vi inte ska se.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s