Hopp over navigasjon

Al-Qaida – en CIA-Mossad-frontorganisasjon
Pressekonferanse / invitasjon

taj-mahal 

Enda en gang har indiske aviser slått stort opp rapporter om et «indisk al-Qaida» med base i Kashmir. Interessant nok kommer denne meldingen bare én dag etter at avisene fortalte om en høynivådelegasjon av israelske militære generaler og etterretningsoffiserer på besøk for å gi råd til den indiske regjering om bekjempelse av «terror» i Jammu og Kashmir. 

Dette kontrasteres også av måten regjeringen, politiet og mediene nedtonet rollen til [hindunasjonalistorganisasjonen] RSS-Bajrang Dal på i Nanded, der aktivister fra Bajrang Dal fremstiller bomber.

 Vi mener al-Qaida-nyheten som fulgte var en plantet nyhetssak, og en del av desinformasjonskampanjen for å rettferdiggjøre den uhellige alliansen mellom Indias herskende elite og den zionistiske apartheid-nazi-staten Israel.

Det er nok bevismateriale for at al-Qaida er en frontorganisasjon for CIA og Mossad. Bush-juntaen har brukt terrorskremslet og al-Qaida for å rettferdiggjøre Bushs uendelige og stadig ekspanderende globale krig mot terror, som bare er en metode for å sikre seg verdens ressurser og for å etablere Israels eneveldige hegemoni i Vest-Asia.

Som vi gjentatte ganger har slått fast, var 9/11-angrepet mot WTC en amerikansk-israelsk operasjon. Dette er det blitt skrevet mye om også i USA og Europa, og over 50% av den amerikanske befolkningen – og langt flere europeere – mener nå dette og er overbevist om dette faktum.

Deler av Indias styrende politiske og militære elite importerer den samme Bush-Olmert-formelen til vårt land. De økende terrorangrepene tjener bare formålet til den indiske eliten og splitter massene i to. Det er bare vanlige indere som blir ofre for terroren, enten den finner sted i templer, moskeer, busser eller tog. Interessant nok rammes praktisk talt ingen politiske ledere av terroren, der terroristene gripes og tas av dage i «trefninger».

Hvert eneste terrorangrep er ment å skyve og dra de indiske massene lenger inn i de ventende armene til Onkel Sam og den israelske Goliat. Hvert eneste terrorangrep skaper økt hat mot muslimer og islam, og svekker det muslimske fellesskapet i India.

I presentasjonen vår vil vi legge frem og avsløre forbindelsene mellom al-Qaida og CIA-Mossad.

Vi vil også fremlegge farene ved et økt samrøre mellom Indias regjering og amerikansk imperialisme og apartheid-nazi-Israel.

Sted: Marathi Patrakar, Azad Maidan, opp. C.S.T., Mumbai.
Dato: 13. juni 2007 (onsdag)
Tid: 15-17

Pressekonferansen vil bli holdt av:
Amaresh Misra: Fremstående forfatter
Feroze Mithiborwala: Muslim Intellectual Forum
Kishore Jagtap: Vidyarthi Bharti
Jagdish Nagarkar: Phule-Ambedkar-Shahu Vichar Manch
Harshvardhan Vartak: Hindu Vikasini
Mulniwasi Mala: Indian Social Movement

:Organisatorer:
Sarfaraz Arzoo, Asif Khan, Syed Iftikhar Ahmed, Ravi Bhilane, Aslam Ghazi, Shyam Sonar, Farid Batatawala, Sudhir Dhawle, Munawwar Khan, Sayeed Khan, Maqbool Alam, Shantanu Kamble, Gazala Azad, Ihtishaam Ansari.

kontakt-tlf. 98208-97517 / 93233-66634
e-post: ferozearachne at gmail.com

Oversatt fra sarai.net

Reklamer

3 Comments

  1. sarai.net er nede ser det ut til.

    • viddal
    • Posted 26. desember 2008 at 22.14
    • Permalink

    Tøys.

  2. Interessant. Det som er helt sikkert er at sannheten om hva som skjedde, og hvem som stod bak, angrepene i Mumbai langt fra er kommet frem.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s